De mannen van de Fietsenmakerij

Freek

Al tijdens mijn studie spitte ik rondom studentenflats door de fietsenwrakken. Op zoek naar dat prachtige frame uit de jaren ’60, een antiek remsysteem of gewoon mooie onderdelen. Mijn studie Biologie ging verloren, maar de liefde voor De Fiets niet. Al jaren droomde ik van mijn eigen Fietsenmakerij. Ik sta voor vakmanschap en duurzaamheid. En ik wil mensen heel erg blij maken met hun fiets.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Florian fietsenmaker

Florian

In 2006 liep ik Fiets Expo in Oosterbeek binnen als broekie van 15 voor een vakantiebaantje. Ik ben de werkplaats niet meer uitgekomen. In 2007 begon ik mijn opleiding in Arnhem. Nu werk ik met Freek samen in ons eigen bedrijf. Ik geniet van de techniek van fietsen, de afwisseling, de open werkplaats en vooral het contact met klanten. Wat ik het liefste doe is mensen weer op weg helpen en vooral blij maken met hun fiets.

Freek's Fietsenmakerij