Reparaties en onderhoud

Freek's Fietsenmakerij

De werkplaats centraal

De werkplaats is het hart van de fietsenwinkel. Je kunt al via de etalage zien wat we aan je fiets repareren. We gebruiken degelijke, universele onderdelen. Zo onderhouden we je fiets goed en betaalbaar. Als je fiets lang meegaat, is dat leuk voor jou maar ook voor het milieu. We leveren dan wel ouderwetse kwaliteit, we zijn niet van gisteren: duurzaamheid staat bij ons centraal.

Een fiets is geen wegwerpproduct

We werken cradle tot cradle. Al het afval wordt gescheiden, het licht brandt op groene stroom van Greenchoice, papier gebruiken we zo min mogelijk en waar mogelijk kiezen we voor duurzame en hoogwaardige onderdelen. Elke fiets moet zo lang mogelijk blijven rijden. Dus kiezen we voor kwaliteit. Geen snelle lopende band plastic oplossingen, maar vakmanschap en ambacht.

We onderhouden je elektrische fiets

Natuurlijk onderhouden we ook elektrische fietsen. Zoek je er eentje? Dan raden wij Brennabor of Contoura aan. Van deze merken doen wij al het onderhoud. Als je een elektrische fiets van een ander merk hebt, kun je bij ons terecht voor klein onderhoud en advies. Kom met je elektrische fiets altijd langs als je ergens aan twijfelt.

Is ‘ie versleten?

Natuurlijk kun je bij ons ook een nieuwe fiets kopen. Freek kiest sterke merken. Degelijke, goed afgewerkte fietsen die lang meegaan. Voor iedereen is er een fiets op maat: lange mensen, papa’s of mama’s met groot transport. Natuurlijk verkopen we ook elektrische fietsen. Je krijgt bij ons altijd een eerlijk advies. Ook als we daar niks aan verdienen. Meer over onze fietsen lees je hier. Scooters, brommers of andere vervoermiddelen met verbrandingsmotoren repareren en verkopen we niet.

Waarom geen andere merken?

We zouden je graag helpen met groot onderhoud aan je elektrische fiets van Gazelle, Batavus, Sparta, Koga en Trek. Maar helaas weigeren deze fabrikanten ons de nodige software te leveren. Dan moeten we eerst dealer worden van deze merken. We maken daarin onze eigen keuzes. Wij geloven in de merken Bosch en Shimano. We leveren hoogwaardige fietsen met goede, goedkope onderdelen die altijd snel leverbaar zijn. De fietsen zijn van hoge kwaliteit, dus niet zo goedkoop als fietsen van een internetwinkel. Na een jaar of twee ga je het verschil merken: je fiets is betrouwbaar en veel minder gevoelig voor slijtage. Nog een voordeel voor jou: je kunt je nieuwe fiets bij ons helemaal zelf samenstellen.

Wij zijn een Fietsenmakerij en willen fietsen maken. Ook elektrische fietsen. Heb je een Gazelle, Batavus, Sparta, Koga of Trek? We geven altijd graag advies en klein onderhoud is geen enkel probleem.onderhoud

Freek's Fietsenmakerij