FW2 CARBON

Voor iedereen die voor goud wil gaan!

  • Super licht!
  • Super snel!
  • Super stoer!

Voor iedereen die voor goud wil gaan!- Super licht!- Super snel!- Super stoer!Deze carbon Atb is gemaakt voor op de weg of het onverharde pad.Een $ets die anders is dan de alledaagse stads$ets, deze $ets is bruut en er klaar voor om de klinkers uit de straat te trekken!Want snel is die! Door het carbon frame weegt deze $ets in zijn geheel maar z’n 10,5kilo en met de nieuwe Schwalbe G One banden in de maat 60-622 heb je toch comfort met zo laag mogelijke rolweerstand.Ik wilde altijd al een keer een sportieve $ets bouwen met een carbon frame, en die opbouwen met de onderdelen waarvan ik vind dat deze mooi en goed bij dit type $ets passen. Naar mijn idee is dat goed gelukt!

Een echte Badboy met zijn gouden ketting!

Deze carbon Atb is gemaakt voor op de weg of het onverharde pad. Een fiets die anders is dan de alledaagse stadsfiets, deze fiets is bruut en er klaar voor om de klinkers uit de straat te trekken! Want snel is die! Door het carbon frame weegt deze fiets in zijn geheel maar z’n 10,5 kilo en met de nieuwe Schwalbe G One banden in de maat 60-622 heb je toch comfort met zo laag mogelijke rolweerstand.

Ik wilde altijd al een keer een sportieve fiets bouwen met een carbon frame, en die opbouwen met de onderdelen waarvan ik vind dat deze mooi en goed bij dit type fiets passen.

Naar mijn idee is dat goed gelukt! Een echte Badboy met zijn gouden ketting!

<<terug

Frame Frame Carbon 29”

Voorvork Carbon vaste vork

Hoogte 19”

Kleur ZwartGroep Groepset Shimano SLX 1*11

Ketting KMC X11EL GoldWielen Wielset Miche XM-45

Binnenband Schwalbe SV19

Buitenband Schwalbe G-One Speed 60-622Remmen Remset Shimano SLX schijfremStuur Stuur bocht Ergotec MTB Flatbar

Voorbouw Supernova CRC Stem 90mm

Handvatten Ergon GS3-LOverig Zadel Fi’zik Luna X5

Zadelpen Ergotec Viper

Pedalen Shimano Enduro XTFreek's Fietsenmakerij